Krijgen we binnenkort een ‘wijnattractiepark’ in Nederland?

wijnattractiepark

Ik ben dól op pretparken. Echt. Ik ben in de Efteling niet van de zingende paddestoelen af te slaan, de Indische Waterlelies zijn zo’n beetje mijn lijflied geworden en met een tripje naar Walibi maak je me nog altijd erg gelukkig. Maar omdat ik nu ook alweer een dagje ouder ben (kuch), en ook andere interesses ben gaan ontwikkelen naast rare attracties en sprookjesfiguren, ben ik nu extra verheugd je de volgende mededeling te doen:

Er komt een attractiepark dat ‘Wijn‘ als thema neemt. In Nederland. Jawel. Je leest het goed.

Hoe we dat voor ons moeten zien? Nou, in een pand van het voormalige V&D in Den Bosch of Utrecht dus. Daar moeten volgens de bedenker, Roy van Delft, allerlei etages komen waarop je eetkraampjes en wijnbarretjes kunt vinden, en waar je diverse wijnproeverijen kan bijwonen. Dat klinkt toch fantastisch? De plannen liggen op dit moment bij diverse investeerders, die natuurlijk moeten kijken of zo’n wijnattractiepark hun geld waard is. Maar laten wij allemaal voor Roy hopen dat dat Wijnwalhalla van hem er gaat komen. Ik ga alvast nadenken over een passende naam!

in Nieuws, Wijn
Shanice
Doet speciaal voor jou - en vooruit, ook een beetje voor haarzelf - verslag vanuit Berlijn, omdat ze daar haar master volgt. Verwacht daarom de beste do's en 'absolutely-don'ts' van de Duitse hoofdstad en een hoop lekkere, makkelijke en budgettaire maaltijden. Heeft een haast maniakale voorliefde voor de Japanse en Italiaanse keuken, vis (rauw, gestoomd, gebakken, gegrild, gepocheerd), diervriendelijke producten, wijn en alles wat slurpbaar is (oftewel pasta en noedels).

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *