Terugblik: Wijn drinken met fans betekent een avond vol gezelligheid!

Wijn drinken met fans

Afgelopen donderdagavond 15 december organiseerden wij voor de tweede keer een exclusieve wijnproeverij voor onze fans! Wij blikken terug op een zeer geslaagde avond! We willen Corria, Hardys Wines en het team van Lima Zuid onwijs bedanken dat zij de proeverij tot in de puntjes verzorgd hebben. Wijn drinken met fans smaakt voor ons zeker naar meer..

De wijnproeverij vond deze editie plaats in Market 33, de urban food court van Amsterdam. Te gek om te zien hoe wijn en eten mensen bij elkaar kan brengen en de leukste gesprekken oplevert! Ik vond het wederom erg leuk om onze fans te ontmoeten onder het genot van een goed glas wijn. En het enthousiasme waar Corria Houthuizen, bekend van 24Kitchen, haar passie voor wijn deelt, maakt ieder glas nét eventjes lekkerder!

De avond vloog voorbij, maar gelukkig hebben we de foto’s nog.

in Events, Nieuws, Wijn
Alex
Smaak, dat is voor mij het meest belangrijk. Of een recept nu super healthy of één grote caloriebom is, ik hou er van. Mijn recepten komen uit antieke kookboeken, van online blogs en uit de eigen keuken. Ik heb een zwak voor vers gebrande noten en ben grootliefhebber van likeuren. Oh, en bakken is echt mijn ding.

Related Posts