Start het festivalseizoen met The Amsterdam Coffee Festival

Amsterdam Coffee Festival

Over precies een week, in het weekend van 10 tot 12 maart, vindt ‘The Amsterdam Coffee Festival’ plaats in de Westergasfabriek. Niet alleen voor alle coffee addicts en hippe ‘flat-white-skinny-latté‘-drinkers is dit leuk, maar ook voor iedereen die wel is een ander soort koffie wilt proberen dan een cappuccino.

Met vorig jaar meer dan 15.000 bezoekers mag het festival een waar succes genoemd worden. Het festival laat zien hoe je koffie heerlijk met eten kunt combineren, er zijn talloze tastings waarin de diversiteit van koffie naar voren komt, er zijn demonstraties van de beste barista’s ter wereld, maak kennis met het fenomeen latté art en wist je al dat koffie heerlijk kan zijn in cocktails?

Dus trap het foodfestivalseizoen af met een lekker bakkie en laat je meenemen in de wondere wereld van koffie! Kaarten en meer info via deze website.

Beeld: Facebook The Amsterdam Coffee Festival.

in Events
Alex
Smaak, dat is voor mij het meest belangrijk. Of een recept nu super healthy of één grote caloriebom is, ik hou er van. Mijn recepten komen uit antieke kookboeken, van online blogs en uit de eigen keuken. Ik heb een zwak voor vers gebrande noten en ben grootliefhebber van likeuren. Oh, en bakken is echt mijn ding.

Related Posts