Zijn sprinkhanen, kevers en maden de nieuwe partysnacks?

sprinkhanen

Zelf gruwel ik nog altijd bij de gedachte om een gefrituurde sprinkhaan m’n mond in te moeten schuiven. Maar overal ter wereld worden sprinkhanen, kevers, maden en mieren al gegeten. Waarom gruwelen wij Nederlanders dan zo van deze kleine kruipers?

Volgens sommigen zijn insecten helemaal niet zo vies. Tv-chef Miljuschka Witzenhausen en chef-kok Joris Bijdendijk leggen bij RTL Late Night uit waarom het eten van insecten helemaal niet zo’n slecht idee is. Je hoeft dus helemaal niet gek op te kijken dat dit de partysnacks van de toekomst zijn.

Bekijk hier het filmpje!

in Nieuws
Alex
Smaak, dat is voor mij het meest belangrijk. Of een recept nu super healthy of één grote caloriebom is, ik hou er van. Mijn recepten komen uit antieke kookboeken, van online blogs en uit de eigen keuken. Ik heb een zwak voor vers gebrande noten en ben grootliefhebber van likeuren. Oh, en bakken is echt mijn ding.

Related Posts