Smoothie met bosbessen, frambozen en munt

Smoothie met bosbessen

Ontbijt hoeft voor mij niet altijd ingewikkeld te zijn. Integendeel zelfs, hoe sneller en makkelijker, hoe beter. Smoothies vind ik daarom een fantastische manier om de dag mee te starten. Stop alle ingrediënten in de blender, wacht even een minuutje en je gezonde start van de dag kan beginnen. Vandaag maak ik een smoothie met bosbessen, frambozen en munt. Ik ben gek op deze combinatie van zoet en fris!

Hoeveel tijd kost het?

10 minuten

Dit heb je nodig (voor 4 personen):

– 1 banaan
– 200gr bosbessen en frambozen
– 250ml volle melk
– handje muntblaadjes
– 150gr yoghurt
– honing (optioneel)

En zo maak je het:

1. Maal de banaan, bosbessen, frambozen, muntblaadjes, melk en yoghurt in een keukenmachine of blender tot een glad mengsel.

2. Proef de smoothie en voeg wat honing toe als je dat lekker vindt. Maal nog even alles door elkaar en serveer direct. Garneer de smoothies nog met een blaadje munt en wat bosbessen. Cheers!

in Ontbijt
Alex
Smaak, dat is voor mij het meest belangrijk. Of een recept nu super healthy of één grote caloriebom is, ik hou er van. Mijn recepten komen uit antieke kookboeken, van online blogs en uit de eigen keuken. Ik heb een zwak voor vers gebrande noten en ben grootliefhebber van likeuren. Oh, en bakken is echt mijn ding.

Related Posts