De Rollende Keukens: van curieuze BBQ-camper tot rijdende keukenprinsessen

de rollende keukens

Ieder jaar prikken wij graag een vorkje mee op het leukste foodfestival van de Westergasfabriek: De Rollende Keukens. Voor het negende jaar op rij wordt iedere keuken, bakkerij of rookoven op wielen naar Amsterdam West geduwd om daar 5 dagen lang de lekkerste hapjes en drankjes te presenteren. Van gastronomische vreetkar tot excentrieke pizzawagen, en van curieuze BBQ-camper tot rollende keukenprinsessen; de diversiteit is groot!

Tijdens het Pinksterweekend van donderdag 12 t/m maandag 16 mei 2016 kun je naar harte lust genieten van het lekkere eten, verfrissende drankjes en gezellige deuntjes tijdens Het Weekend van de Rollende Keukens. Tientallen mobiele eetgelegenheden zullen zich tot één groot openluchtrestaurant verenigen.

Het festival is voor jong en oud toegankelijk, ideaal dus voor een (mid)dagje uit! En de entree is ook nog eens gratis!

Meer over het foodfestival vind je hier.

Throwback: De Rollende Keukens 2015

in Events, Tips
Alex
Smaak, dat is voor mij het meest belangrijk. Of een recept nu super healthy of één grote caloriebom is, ik hou er van. Mijn recepten komen uit antieke kookboeken, van online blogs en uit de eigen keuken. Ik heb een zwak voor vers gebrande noten en ben grootliefhebber van likeuren. Oh, en bakken is echt mijn ding.

Related Posts