Nieuwe video Katy Perry zeer culinair en excentriek

perry

Het is net of Katy Perry in haar eigen versie van Wonderland beland is. In de nieuwe video van het (dance)nummer Bon Appétit wordt door een doorgewinterde keukenbrigade een culinaire show weggegeven. Het hoofdgerecht? Miss Perry herself! De video is zeer culinair, maar heeft wel een excentriek tintje. Het had zo uit de creatieve koker van Lady Gaga kunnen komen.

Bekijk hier de video van Katy Perry

Beeld: YouTube still

in Nieuws
Alex
Smaak, dat is voor mij het meest belangrijk. Of een recept nu super healthy of één grote caloriebom is, ik hou er van. Mijn recepten komen uit antieke kookboeken, van online blogs en uit de eigen keuken. Ik heb een zwak voor vers gebrande noten en ben grootliefhebber van likeuren. Oh, en bakken is echt mijn ding.

Related Posts