New York Breakfast tip: Start je dag bij Oatmeals

Oatmeals

In New York City is buiten de deur ontbijten écht een ding. Om deze ontbijtcultuur te ervaren en te begrijpen ben ik tijdens mijn citytrip naar ‘The Big Apple’ in deze ontbijtscene gedoken. Ik heb een aantal bijzondere ontbijtconcepten ontdekt waarvan ik durf te wedden dat deze binnen korte tijd ook in het straatbeeld van Amsterdam zullen verschijnen. Mijn favoriete stek is Oatmeals. Hier starten de echte New Yorkers hun dag.

Oatmeals is een ontbijtbar waar ze allerlei soorten havermoutjes bereiden. Van een ‘Brown Sugar Cinnamon Raisin’ tot een ‘Peanut Butter Banana’; de creatieve combinaties zijn eindeloos. Zelf heb ik gekozen voor de ‘Blueberry Maple Walnut’, een heerlijke combinatie van bosvruchten met walnoot. Ik ben er erg enthousiast over!

Waar vind je deze hotspot?

Voor een echt powerontbijtje ben je hier midden in ‘Lower Manhattan’ aan het goede adres. Oatmeals is goed bereikbaar en ligt in de buurt van Onion Square aan 120 West 3rd St.

oatmeals

Beeld: Oatmeals

in Travel
Alex
Smaak, dat is voor mij het meest belangrijk. Of een recept nu super healthy of één grote caloriebom is, ik hou er van. Mijn recepten komen uit antieke kookboeken, van online blogs en uit de eigen keuken. Ik heb een zwak voor vers gebrande noten en ben grootliefhebber van likeuren. Oh, en bakken is echt mijn ding.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *