Lifehack #3: verwijder snel het kroontje van een aardbei

Het kan soms best een klusje zijn om alle kroontjes van aardbeien af te snijden. Met deze lifehack maak ik jouw leven weer een stukje makkelijker!

Wat je nodig hebt is een doodnormaal rietje. Steek het rietje vanaf de onderkant door het midden van de aardbei heen, en het kroontje ben je kwijt. Heel makkelijk en vooral heel snel, succes!

aardbei

in Lifehacks
Alex
Smaak, dat is voor mij het meest belangrijk. Of een recept nu super healthy of één grote caloriebom is, ik hou er van. Mijn recepten komen uit antieke kookboeken, van online blogs en uit de eigen keuken. Ik heb een zwak voor vers gebrande noten en ben grootliefhebber van likeuren. Oh, en bakken is echt mijn ding.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *