Lifehack #22: Als een chef een uitje snipperen

uitje

Ook zoiets simpels als een uitje snipperen kan met allure gedaan worden. Want het is natuurlijk erg irritant om alle ringen los van elkaar fijn te snijden zodat je een mooie hoeveelheid uitjes van gelijke grootte krijgt. Het scheelt een hoop tijd als je de volgende methode hanteert. Je zorgt ervoor dat je het staartje (je weet wel, dat rare plukje haar aan het eind van je ui) intact houdt terwijl je hem insnijdt. Klinkt vaag, maar is goed te doen. Kijk maar naar het volgende instructiefilmpje van meneer Ramsey!

in Lifehacks
Shanice
Doet speciaal voor jou - en vooruit, ook een beetje voor haarzelf - verslag vanuit Berlijn, omdat ze daar haar master volgt. Verwacht daarom de beste do's en 'absolutely-don'ts' van de Duitse hoofdstad en een hoop lekkere, makkelijke en budgettaire maaltijden. Heeft een haast maniakale voorliefde voor de Japanse en Italiaanse keuken, vis (rauw, gestoomd, gebakken, gegrild, gepocheerd), diervriendelijke producten, wijn en alles wat slurpbaar is (oftewel pasta en noedels).

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *