Inspiratie: Volkswagen Camper Cake

Volkswagen Camper Cake

Ik stel jullie graag voor aan één van mijn grootste helden op YouTube: Zoes Fancy Cakes. Deze creatieve dame uit Leeds, Engeland, maakt werkelijk waar de prachtigste cakes. Volg haar kanaal op YouTube en je kijkt werkelijk waar je ogen uit.

In het onderstaande filmpje laat Zoe zien hoe je stap voor stap een Volkswagen Camper Cake maakt. Ik heb met open mond zitten kijken en ik weet niet of ik genoeg skills in huis heb om dit na te doen. Het eindresultaat is werkelijk waar een plaatje!

Beeld: YouTube Zoes Fancy Cakes

in Nieuws
Alex
Smaak, dat is voor mij het meest belangrijk. Of een recept nu super healthy of één grote caloriebom is, ik hou er van. Mijn recepten komen uit antieke kookboeken, van online blogs en uit de eigen keuken. Ik heb een zwak voor vers gebrande noten en ben grootliefhebber van likeuren. Oh, en bakken is echt mijn ding.

Related Posts