Eenvoudig uien snijden met deze gadget

Met de handige uiensnijder ‘Onion Holder & Odor Remover’, gevonden in het assortiment van Fancy, snij je super eenvoudig uien in mooie stukjes. Met deze keukengadget klem je de ui vast, hierdoor kan de ui niet meer rollen en ben jij in staat om net als een professionele kok, mooie ringen te snijden.

Als extraatje wordt er bij deze tool ook nog een geurverwijderaar geleverd. Dit mooie ovale balletje van staal haalt snel de vieze uiengeur van je handen af (werkt ook met de geur van knoflook en vis). Je wrijft het stalen ovaal over je handen terwijl je je handen afspoelt met kraanwater, en weg is de geur!

Die wil ik!
Nu wil je natuurlijk weten; waar bestel ik dit godswonder? Heel eenvoudig, via deze link koop je voor slechts $18 dollar de ‘Onion Holder & Odor Remover’ en heb je hem binnen een week in je keukenlade liggen.

OnionHolder

in Tips
Alex
Smaak, dat is voor mij het meest belangrijk. Of een recept nu super healthy of één grote caloriebom is, ik hou er van. Mijn recepten komen uit antieke kookboeken, van online blogs en uit de eigen keuken. Ik heb een zwak voor vers gebrande noten en ben grootliefhebber van likeuren. Oh, en bakken is echt mijn ding.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *