Een Tiroler oerontbijtje met Veríval

Normaal start ik mijn ochtend altijd met een bakje kwark, wat fruit wat dan toevallig voor handen ligt en een klein beetje muesli. Ik ben niet zo’n ochtendmens en ik heb ook een maag ter grote van een kwartje op het moment dat ik (vrij chagrijnig) ontwaak. Geen zorgen, die verwijdt zichzelf flink naar mate de dag vordert. Toen wij enkele pakketten van het nieuwe muesli, cruesli en havermoutmerk Veríval mochten ontvangen, maakte ik me dan ook lichtelijk zorgen of dat wel wat voor mij was. Het klonk me nogal zwaar op de maag, al die oergranen. Maar ik kan je zeggen: dit ontbijtje bevalt me goed.

Veríval gelooft dat een goede dag begint met een goed ontbijt. In het hart van de Tiroler-alpen worden de 100% biologische ontbijtgranen door lokale boeren verbouwd. Deze ingrediënten worden vervolgens met de hand geselecteerd en gemixt met oergranen. Veríval kent geen kunstmatige smaak- en kleurstoffen of enige conserveringsmiddelen. Dit oerontbijt is dus verantwoordelijk, en smaakt daarnaast nog lekker ook.

Veríval verkoopt momenteel heerlijke havermout, muesli en cruesli met bijvoorbeeld spelt, kokos, abrikoos, noten en rode vruchten. Er zit dus verrassend veel smaak aan de ontbijtgranen die in de eerste instantie saai klinken: laten we eerlijk zijn, soms kan muesli ronduit saai smaken. Gelukkig is dat bij Veríval niet het geval. Wij vinden zo’n Tiroler ontbijtje wel wat!

Veríval is vanaf nu te verkrijgen bij alle Jumbo supermarkten
www.verival.nl 

 

in Ontbijt
Shanice
Doet speciaal voor jou - en vooruit, ook een beetje voor haarzelf - verslag vanuit Berlijn, omdat ze daar haar master volgt. Verwacht daarom de beste do's en 'absolutely-don'ts' van de Duitse hoofdstad en een hoop lekkere, makkelijke en budgettaire maaltijden. Heeft een haast maniakale voorliefde voor de Japanse en Italiaanse keuken, vis (rauw, gestoomd, gebakken, gegrild, gepocheerd), diervriendelijke producten, wijn en alles wat slurpbaar is (oftewel pasta en noedels).

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *