DIY: Do you want to build a snowman?

snowman

Het meest favoriete personage uit Frozen is niet Elsa, maar de vrolijke sneeuwpop Olaf! Met zijn vrolijke zomerse hitje ‘In Summer’ steelt de onwetende sneeuwpop de harten van menig kind. En ook stiekem een beetje van ons. Olaf is overigens onwijs simpel zelf te maken van een paar marshmallows en wat zoute stokjes. Check het onderstaande filmpje en voor je het weet dobbert er een snowman rond in een kop warme chocolademelk!

Zo bouw je zelf Olaf de snowman

in Tips
Alex
Smaak, dat is voor mij het meest belangrijk. Of een recept nu super healthy of één grote caloriebom is, ik hou er van. Mijn recepten komen uit antieke kookboeken, van online blogs en uit de eigen keuken. Ik heb een zwak voor vers gebrande noten en ben grootliefhebber van likeuren. Oh, en bakken is echt mijn ding.

Related Posts