Aftermovie: Onze wijnproeverij was te gek!

aftermovie

Op donderdagmiddag 9 juni organiseerden wij voor het eerst onze eigen wijnproeverij en deze dag is vastgelegd in een super mooie aftermovie! Wij blikken terug op een zeer geslaagde middag. We willen Corria, Hardys, Robbert en het team van Bubbles & Wines, onwijs bedanken dat wij dit met z’n allen konden doen. En natuurlijk te gek om onze fans in real life te ontmoeten!

Voor ons een hele mijlpaal; onze eigen wijnproeverij! Online meets offline onder het genot van de beste wijnen van het Australische wijnhuis Hardys. Wie had dat verwacht toen wij twee jaar geleden van start gingen met Kookslaaf. Voor ons heel spannend, maar we hebben van iedere minuut van de proeverij genoten en zijn zo blij dat we de aftermovie hebben als herinnering. (Dank Thomas Blanken Audiovisuele Producties hiervoor!)

Bekijk hier de aftermovie

in Nieuws, Wijn
Alex
Smaak, dat is voor mij het meest belangrijk. Of een recept nu super healthy of één grote caloriebom is, ik hou er van. Mijn recepten komen uit antieke kookboeken, van online blogs en uit de eigen keuken. Ik heb een zwak voor vers gebrande noten en ben grootliefhebber van likeuren. Oh, en bakken is echt mijn ding.

Related Posts