Over Kookslaaf

Soms ontkom je er niet aan; je moet toch echt de keuken in. En dat kan hard zijn. Of je nu student of werkende bent, een man of een vrouw, een kookprins(es) of een enorme culinaire teleurstelling. Het is gewoon niet altijd even leuk om in de dagelijkse sleur wederom een – doorgaans eetbare – maaltijd op tafel te zetten. En het is ook niet altijd even makkelijk om een recept te vinden die in een paar stappen klaar is. Dat je eens niet naar de toko hoeft, of naar dat speciale reform- of natuurwinkeltje om een ondefinieerbare kruidenmelange te moeten kopen.

Kookslaaf blogt over leuke, simpele gerechten die voor de gewone mens bedoeld zijn. Ook hebben wij een passionele hekel gekregen aan alle blogs en kookboeken die tegenwoordig alleen maar lijken te draaien om superfood, weinig calorieën, geen koolhydraten en andere overdreven gezonde meuk. Zolang je maar in die bikini past of niet  met je buikje voor lul staat  in de sportschool. Onzin. Gezond eten is belangrijk, maar je bord mag ook wel eens lekker ordinair veel calorieeën en koolhydraten bevatten. Word je sterk van.

Wij van Kookslaaf houden van lekker eten. Of het nou gezond of ongezond is. Genieten, dat is het belangrijkste. Kookslaaf wil koken weer om het plezier van koken laten draaien. En dat plezier bereik je het meest door vooral praktische, makkelijke en uitgebreide recepten te delen. Een recept van Kookslaaf is namelijk voor iedereen bedoeld; van masterchef tot leek. Ideaal voor als je culinaire vriend(in) de deur uit is, je ouders niet thuis zijn of je butler een dagje vrij heeft. Kookslaaf… Voor als je het zelf moet doen.

throwback-2015